Na śniadanie kolorowa sałatka z tuńczykiem i jajkiem

Składniki:

Oliwa z oliwek, puszka tuńczyka w sosie własnym, ugotowane i starte na grubych oczkach jajko (ja dałam dwa) na twardo, pomidor pokrojony w kostkę (myślę, że sprawdziłyby się też pokrojone koktajlowe) i 1/3 puchy kukurydzy, natka z pietruszki do dekoracji.

Przyprawiamy, podlewamy oliwą z oliwek, mieszamy i zajadamy 🙂

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Google

Komentujesz korzystając z konta Google. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

Połączenie z %s

Create a website or blog at WordPress.com Autor motywu: Anders Noren.

Up ↑

%d blogerów lubi to: