Bruscetta, czyli budżetowa przekąska na koniec miesiąca

Bruscetta, czyli pomysł na popularne maltańskie śniadanie od zaprzyjaźnionego kucharza 🙂

Składniki:

Oliwa, sól, pieprz, cebulka pokrojona w drobną kostkę, pomidor również w drobną kosteczkę, do tego natka pietruszki

Wykonanie:

Wszystko mieszamy i nakładamy na wcześniej przygotowaną grzankę.

Lubię to! Prosto, szybko, tanio i przyjemnie 🙂

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Google

Komentujesz korzystając z konta Google. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

Połączenie z %s

Create a website or blog at WordPress.com Autor motywu: Anders Noren.

Up ↑

%d blogerów lubi to: